Theater De Balsemblomme Gent - Sint-Amandsberg

Rare Mensen

SPEELDATA 12-13-19-20 november 2021 om 20u en 14 november 2021 om 15u 

LOCATIE Zaal Nova, St-Bernadettestraat, 9000 Gent

TEKST Frank Van Laecke

REGIE Patrick Pevenage

SPEL Mieke De Decker, Rosa Duchateau, Sara Geens, Frederik Gulinck, Koenraad Pauwelyn, Wim Van Doorsselaere, Nicole Vanhoucke en Liane Vermeulen.

MEDEWERKERS Ann Verdonck, Matrine Daem, Paul Knockaert, Eric Peeters, Marnix Aelman, Kevin Sucaet, Luc Merrie,  Marc Geers, Willy Wouters, Jan Rooms en Jean-Paul Rooms

Rare mensen is een (h)eerlijke volkse komedie van Frank Van Laecke. Het is feest ten huize van de familie Lachaert. Niet zomaar een feest, wel het 107de verjaardagspartijtje van Tante Celestien. In aanwezigheid van een aantal prominente figuren belooft het een heus evenement te worden vol verrassingen.Tante Celestien zelf heeft er echt geen zin in. Ze is potdoof, niet meer goed te been en een beetje weg van de wereld, zo lijkt het. Maar dat zal de pret niet bederven! Iedereen van de familie Lachaert en aangetrouwden vertoont wel één of ander scherp kantje en er is minstens één hoekje af. Ook de figuren die op bezoek komen blijken ietwat zonderlinge kwieten te zijn. Een verzameling “rare mensen” dus.

Webdesign by Greendots